top of page

Parfumul Salviei


Aspra la atingere, adesea prezenta in bucatarie, salvia are acel ceva care face apel la o multime de creatori de parfumuri de sex masculin si nu numai. Nota sa verde este prezenta in aromele de vara si este ideala pentru toti cei care sunt in cautarea farmecului marin, masculinitatii si elegantei.

La baza productiei acestor parfumuri este uleiul de salvie care pe langa minunatul parfum detine proprietati regenerante. Extrem de aromat, aceasta nota poate fi imbunatatita cu unele ingrediente "amare", cum ar fi rozmarinul, lamaia, menta, busuiocul sau pentru a crea un contrast puternic si dulce poate fi  insotit de iasomie , bergamot sau ylang-ylang.


Atmosfera mediteraneana si Atmosfera mediteraneana si virilitatea sunt cuventele cheie cand este vorba despre parfumul salviei.  Avand in vedere originea sa, Marea Mediterana, salvia este, prin urmare, prezenta in toate acele arome care sunt inspirate de acest domeniu: reaminteste peisajele mediteraneene, caile navigabile interioare din Provence, dar, de asemenea si Coasta de Azur.

bottom of page