top of page

Dr. Grandel - un brand german de care va veti indragosti


De curand am incercat un nou brand in ceea ce priveste dermato-cosmetica. Daca ma urmariti de ceva vreme, cu siguranta cunoasteti pasiunea mea pentru produsele frantuzesti, insa de data aceasta vreau sa va povestesc despre un brand German.


Cu totii asociem provenienta unui produs cu anumite asteptari pe care le avem de al acesta, iar cand este vorba despre un "Made in Germany", atunci asteptarile nu pot sa fie altfel decat inalte.Cu aproximativ o luna de zile in urma am partecipat la o expozitie de farmacologie si produse dermato-cosmetice unde am fost imediat atrasa de minimalismul si eleganta acestor produse. O domnisoara extrem de draguta mi-a povestit despre filozofia acestei companii si despre meticulosul proces de cercetare ce se afla in spatele fiecarui produs.


Mi-a placut mult ceea ce am aflat si am decis sa va povestesc si voua mai multe despre produsele DR. GRANDEL.


DR. GRANDEL revigoreaza bucuria de a fi frumos si sanatos in fiecare zi cu brandurile sale premium in peste 40 de tari. Fondata in 1947 de Dr. Felix Grandel Keymdiät, chimist si nutritionistul care s-a dedicat cercetarii germenilor de grau, a fost printre primele companii care a deschis accesul pe piata produselor cosmetice profesionale pe baza de germeni de grau si legendarul Epigran.


Am folosit produsele DR. GRANDEL pentru aproximativ o luna de zile, iar efectele asupra pielii mele au fost vizibile deja dupa cateva utilizari. Iata parerea mea despre aceste produse:


  • Packaging:

Primul lucru pe care il iau in considerare atunci cand am de-a face cu un produs nou este, inevitabil, modul in care acesta este impachetat. Consider acest factor extrem de important nu neaparat din punct de vedere al design-ului (desi, si ochiul vrea sa aiba un cuvant important de spus atunci cand ai de-a face cu un produs nou) cat din punct de vedere al felului in care produsul este conservat si erogat.

  • Atunci cand este vorba desprre skin-care profesional, fiolele din sticla devin oarecum indispensabile, deoarece aceasta alegere rezulta ideala pentru a permite distributia unui produs alcatuit din numeroase substante nutritive concentrate conservate in cel mai bun mod.

  • Ingrediente:

Un alt factor extrem de important pe care trebuie sa il consideram atunci cand vine vorba despre produse dermato-cosmetice este lista de ingrediente.

Va povestesc asadar despre produsele testate de mine, si anume gama HYDRO ACTIVE.Daca am putea auzi sunetele pe care le produce Acidul Hialuronic atunci cand "lucreaza" acestea ar fi un mixt alcatuit dintr-o soapta si un sunet bland de clopotel; asadar nu este nimic mai usor de imaginat decat moleculele de acid hialuronic care interactioneaza cu pielea voastra in mod extrem de delicat.

Acidul Hialuronic (din grecul "hyalos" = sticla )este un fluid transparent, asemanator unui gel, produs de corpul nostru si rezulta a fi o componenta importanta a tesuturilor conjunctive.


De ce avem nevoie atunci de o sursa externa de acid hialuronic daca corpul nostru este in grad de a produce propriul acid hialuronic? Deoarece, din nefericire, acidul hialuronic produs de organism incepe sa scada cantitativ de la varsta de 25 de ani si astfel apar primele semne ale imbatranirii pielii care devin din ce in ce mai evidente. Asadar, este nevoie de o "fantana a tineretii", si anume un produs cosmetic pe baza de acid hialuronic potrivit propriului ten.


Ce face ca Acidul Hialuronic sa fie atat de unic in ceea ce priveste ingredientele produselor dermato-cosmetice? Capacitatea sa astronomica de a inmagazina o vasta cantitate de lichide: 1g de acid hialuronic poate adsoarbe pana la 6L de apa.


In produsele DR. GRANDEL sunt utilizate diferite tipologii de acid hialuronic pentru ca fiecare dintre acestea sa se poata focaliza asupra efectului dorit.


- Acidul Hialuronic Clasic: Lantul lung de Acid Hialuronic se infasoara in mod elegant in jurul pielii precum un hidro-strat blocand substantele hidratante in interiorul pielii. Acesta este bine tolerat de catre piele si formeaza un film subtire si invizibil care protejeaza pielea de la a se usca. Efectul de neteziere a pielii este astfel eficace si ofera efecte vizibile imediate.


- Acidul Hialuronic Filler: Acest tip de Acid Hialuronic obtiut in urma unui proces de dezhidratare la rece, patrunde in profunzimea pielii si umple liniile fine si ridurile din interior, oferind rezultate vizibile si rapide.


- Acidul Hialuronic "Depozit" (Macromolecular): Aceasta macro-molecula de Acid Hialuronic este microincapsulata si ambalata intr-un sistem multilamelar de livrare. Imaginati-va acest sistem precum straturile unei cepe care elibereaza o noua doza de acid hialuronic ori de cate ori stratul extern al acesteia se rupe si este indepartat. Astfel, pielea primeste suplimentul necesar pentru a ramane hidratata in decursul zilei.


- Acidul Hialuronic Micromolecular: Precum putem deduce de la denumirea acestuia, acidul hialuronic micromolecular este alcatuit dintr-un scurt lant molecular. Datorita dimensiunilor reduse, acesta este in grad de a penetra in profunzimea tesutului epitelial unde va inmagazina si bloca rezervele de umiditate; aceste "rezerve" vor rezulta a fi extrem de importante pentru piele atunci cand stratul extern al acesteia va fi dezhidratat. Asadar, acest tip de acid hialuronic ate un impact pozitiv vizibil asupra tonicitatii pielii.


- Acidul Hialuronic de Sinteza: Acest principiu activ ultra modern stimuleaza productia proprie de acid hialuronic si este un optim suport pentru sinteza de elastina, oferind o piele neteda si plina de energie.bottom of page