top of page

Barnängen si uleiul de trandafiri salbatici... o combinatie de care te vei indragosti pe loc!


In urma cu ceva vreme va povesteam despre minunata lume a produselor Barnängen si despre viziunea scandinavilor asupra vietii cotidiene.


Ce este drept, nu s-au schimbat multe de atunci, insa de curand am descoperit gama de produse Barnängen pe baza de extract de trandafir salbatic dedicata pielii uscate.


Fiind un mare fan atat al brand-ului cat si al trandafirilor, nu am rezistat tentatiei si am incercat cateva dintre produsele "cu pricina".


Pentru cei care nu au citit inca articolul dedicat minunatului univers Barnängen, pot accesa link-ul aici.


Nu stiu voi, insa eu mereu am fost fascinata de Nordul Europei, iar cand vine vorba despre Suedia, nimic nu reuseste sa defineasca mai bine atmosfera acestui taram magic decat conceptul de "LAGOM".


Lagom (pronuntat [lɑːɡɔm]) este un cuvant suedez care adesea este tradus utilizand fraza: "doar suma potrivita". Definit ca "suficient, adecvat, atat cat trebuie", conceptul de Lagom este, de asemenea, tradus si ca "moderat", "echilibrat", "perfect si simplu" sau "potrivit".


Imaginati-va acum o linie de produse de ingrijire a pielii unde pasiunea suedezilor pentru natura si produse de calitate intalneste conceptul de Lagom, adaugati un team de cercetatori de varf, iar astfel naste linea de produse Barnӓngen .


Fondat in Stockholm in 1868 de catre comerciantul Johan Wilhelm Holmström, Barnängen, devine cunoscut prin efectele benefice si aroma placuta a sapunului sau lansat in 1873, devenind mai tarziu furnizorul oficial al Curtii Regale in 1876.


Datorita ingredientelor sale de inspiratie nordica, Barnängen (campul de flori al copiilor - in limba suedeza), reuseste sa aduca in casele fiecaruia dintre noi acea atmosfera Lagom in timp ce are grija de pielea noastra.


Gama de produse Barnängen Oil Intense


Avand o piele delicata si destul de uscata, sunt mereu in cautarea unei linii de produse de ingreijire a pielii care sa imi hidrateze in profunzime pielea fara ca sa o "încarce" excesiv.


Desi nu este mereu usor de gasit o astfel de combinatie, iata ca Barnängen ne vine mereu in ajutor cu gama sa destinata pielii uscate: Barnängen Oil Intense.


  • Crema de dus Oil Intense


Primul pas atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii consta in alegerea unei creme de dus adecvata necesitatilor propiei pieli.


Uleiul de trandafir salbatic, extras din flori pretioase care acopera dealurile necultivate ale Suediei, si 7% crema protectoare Cold Cream sunt combinate in aceasta formula ce ingrijeste pielea foarte uscata.


V-am spus deja ca este vorba despre o formula vegana, fara silicon si testata dermatologic?!


Un alt factor pe care il ador atunci cand vine vorba despre acest produs este textura sa cremoasa si delicata care lasa o pielea fina dupa fiecare dus.
  • Lotiunea si untul de corp Oil Intense


Bazandu-se pe acelasi principiu de hidratare, lotiunea de corp este extrem de delicata cu pielea, hidrataeaza in profunzime si lasa pielea extrem de catifelata.


Este ideala pentru a fi folosita imediat dupa dus pentru o hidratare mai intensa si pentru a prelungi senzatia de ingrijire si rasfat.


Untul de corp, insa este produsul "semnatura" al brand-ului. Acesta se "topeste" instanta, hidrateaza in profunzime pielea si se absoarme intr-un timp ultra-rapid.


Evident ca ambele produse au un parfum desavarsit de trandafir si sunt obtinute din ingrediente de origine naturala in proportie de 95%.


Voi ati incercat deja produsele Barnängen?

bottom of page